Wimpers verven €12,00

Wimpers/wenkbrauwen verven €20,00

Wimpers/wenkbrauwen verven en epileren €25,00

Wimperextensions

Eerste afspraak (nieuwe set wimpers) €65,00

Opvullen binnen 2 weken €40,00

Opvullen binnen 3 weken €45,00

Opvullen binnen 5 weken €55,00

Wimperlifting

Liften en verven €30,00

Informatie wimperextensions

Wimper extensions zijn wimpers die lengte, dikte en volheid aan de natuurlijke wimpers toevoegen. Wimper extensions zijn zorgvuldig gelijmd, een voor een, op elk van de individuele natuurlijke wimpers. Met een speciaal samengestelde lijm toegepast en blijven ongeveer 6 weken zitten. De eerste afspraak duurt minimaal 2 uur en de daaropvolgende afspraken voor opvullingen duren ong. 45 tot 75 minuten.

Tijdens de afspraak voor het opvullen worden sommige van de oude extensions voorzichtig verwijderd en de nieuwe worden toegevoegd.

Scroll voor verdere informatie en de meest gestelde vragen eventjes naar beneden. 

Hoeveel wimperextensions worden er geplaatst?

Er worden zo’n 50 tot 100 wimpers per oog geplaatst, afhankelijk van je eigen hoeveelheid wimpers.

Kan ik gewoon make-up blijven gebruiken?

Dat kan, maar het wordt wel geadviseerd om make-up en remover te gebruiken op waterbasis. Producten op oliebasis zorgen er namelijk voor dat de lijm oplost. Het gebruik van mascara is in veel gevallen niet meer nodig door de wimperextensions. Maar mocht je toch graag mascara willen gebruiken, dan wordt er aangeraden mascara op waterbasis te gebruiken..

Zijn er dingen die ik niet kan doen met wimperextensions?

Je kunt in principe alles doen; zwemmen, naar de sauna, sporten.

Zijn de wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?

Nee. De wimperextensions vallen uit wanneer de eigen wimper uitvalt. De wimpers zijn daarnaast zo licht dat je ze niet voelt zitten en de eigen wimpers dus ook niet breken.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions vallen uit wanneer de eigen wimpers uitvallen. Eigen wimpers vallen gemiddeld na 5 a 6 weken uit en dan maakt het lichaam een nieuwe wimper aan. Hoe snel één wimperextension uitvalt hangt dus af van de wimper waarop het deze geplaatst. Het kan dus zijn dat na een paar dagen al extensions uitvallen maar dit is dan de natuurlijke cyclus van de wimper. De meeste dames komen tussen de 2 en 4 weken om de set weer op te vullen.

Hoe houd ik mijn wimperextensions het mooist?

Het wordt aangeraden om eens in de 2 tot 4 weken een opvulbehandeling te laten doen. Dit duurt gemiddeld 45 tot 75 minuten, afhankelijk van hoeveel wimpers er al uit zijn gevallen. Na de eerste behandeling krijg je tips mee hoe je je wimpers moet verzorgen.

Hoe kan ik de wimperextensions verwijderen?

Wanneer je de wimperextensions volledig wil verwijderen kan je dit bij de salon laten doen. Voor € 15,- worden de wimperextensions voorzichtig verwijderd met een speciale gel. Tevens is de er de mogelijkheid om de wimpers op natuurlijke wijze uit te laten groeien. Zelf aan de wimperextensions trekken om deze te verwijderen kan beschadigingen aan de eigen wimpers veroorzaken. Dit wordt dus afgeraden.

Kan ik ook wimperextensions nemen als ik een bril of contactlenzen draag?

Dat kan, bij een bril is het verstandig om niet te lange wimpers te nemen om te voorkomen dat deze tegen de bril aankomen. Contactlenzen zijn geen probleem, alhoewel het prettig is als je ze tijdens de behandeling even uit doet, omdat je vrij lang je ogen gesloten moet houden. 

Wat moet ik doen voor mijn wimper extensions afspraak?

Gelieve op de afspraak te komen zonder mascara, make-up of crèmes rond de ogen, en gelieve je wimpers ook niet te krullen .

0